Pirates of the caribbean

Hej, hej!! Tänkte bara berätta att jag precis sett den senaste pirates of the caribbean filmen. Den var asbra!! Jack sparrow (Johnny Depp) är så rolig!! Har inte så mycket mer att skriva... Hejdå!!


Födelsedag!!

Hej, hej!! Japp! Imorgon fyller jag år!! Hur många? Får ni gissa. Svaret och vem som hade rätt skriver jag i nästa inlägg. Snart så kommer ägaren och hämtar Nicho. :/ Men hon har sagt att vi kan få låna honom fler gånger!! Har inte så mycket mer att skriva.. Jo, vi ska gå och bada snart. Kram!!


Inget att göra...

Hej, hej!! Just nu har jag inget att göra... Fast,  jag leker ju med Nicko. Imorgon ska vi lämna tillbaka honom. :/ Det tycker jag är synd.. Han är så snäll. Nu ska jag snart gå på promenad med honom. Sen börjar mitt favvo pogram; Vänner. Fast "Friends" på engelska. Den är från 90- talet och en av världens kändaste komedi serier. Nu går den på 5:an igen kl.19:30 mån-ons ifall någon vill se ifall ni inte redan kollar på den. ;)

Hejdå!

Nicko

Hejhej alla som läser!! Just nu har vi en liten hund hemma som vi ska få låna i några dagar för att prova på hur det är att ha en hund. Han heter Nicko och är ett år. (Vet inte vad det är för ras) Världen gulligaste hund!! Fast han tar ens kläder hela tiden. :/ Han är superbusig och vill leka hela tiden!! Här kommer en bild på honom med en pinne i munnen.


Kram! :)

Segla

Hej, hej! Förlåt att jag inte skrivigt, men vi harvarit ute med våran båt och där hade vi inget internet. :/ Våran båt har vi precis köpt så vi har seglat första turen. Det är en Bavaria 30. Mycket större än våran gamla. När vi var ute seglade vi till en väldigt fin ö. Det fanns en bastu som var gratis.Den låg nära vattnet så man kunde bara springa ner och bada om det blev för varmt. Vi bastade i fem timmar med våra kompisar som vi träffade där. Fast vi gick självklart ner och badade i mellanåt. (varannan  minut typ.... hehe..) På kvällen kollade vi på världens roligaste film enligt mig. Den hette morgan Pålsson och handlar om en reporter för svt. Filmen har också gått som serie. Nästa dag åkte vi över till en annan ö med en färga som gick emellan. Där var vi bara över dagen. Det fanns massor av små roliga affärer att gå i. på kvällen var det ett band som spelade i hamnen. När bandet hade spelat klart åkte vi hem till ön igen. Där åt vi middag på en resturang med våra kompisar. Nästa dag seglade vi hem. Bilder får ni se en annan dag för jag hittar inte kameran. Hejdå!!

Party Rock

Nån mer som diggar låten??



Träningsläger

Hejhej!! förlåt att jag inte varigt aktiv på ett tag , men det är för att jag har varigt på ett träningsläger inför nordiska mästerskapen i Danmark. Det var faktiskt hjätte kul på lägret! Förutom att det var så fullt där vi skulle sova. Fast jag och två av mina kompisar kom först så vi fick bästa platserna. ^^ Det var bra träning och jag fick lära mig mycket. Men nu är jag hemma igen. Snart ska jag och Elin hitta på något. Hejdå!!

Stranden

Tja bloggen!! Idag har det varigt rigtigt varmt (på land)!! Jag, Elin, min brorsa och hans randomkompis har varigt nere och badat. Det var ganska kallt i vattnet men vi badade endå. Idag ska jag packa för snart ska jag åka på NM läger (nordiska mästerskap). Snart ska jag och Elin gå ner och bada igen! Hoppas att ni har haft en varm och solig dag!! Kram kram!!   


Lite random bild, jag vet..... Elin och jag där framme på bilden och två random killar där bak.

IKEA

Idag har jag varit på IKEA med familjen. Jag köpte en vit bokhylla. Den var faktiskt snygg! Så nu ska jag  mublera om i mitt rum lite och sortera ut alla saker som finns i byron som står där nu. Jag tror att den kommer passa i mitt rum. Godnatt!! Nu ska jag sova!!^^

Hmm................

Tjaba alla läsare!!! Idag har jag seglat open bic med en kompis. Det är den båten som jag skrev om i ett inlägg för länge sen. Idag blåste det mycket.... det var lite läskigt alltså! Jag gick runt med båten 4 gånger på två minuter!! Rekord alltså! Om ni inte vet vad jag menar med gått runt så är det att båten välts upp och ner. Så fatta att det var jobbigt att göra det 4 gånger på 2 minuter!! Här kommer en bild på mig och min brorsa som övertalade mig att hanskulle få vara med på bild. Kram, kram!

Bada!!!!!!

Idag har det varigt rigtigt varmt!! Jag har varigt nere och badat två gånger idag. Jg hoppas att vi ska gå ner och ta ett kvällsdopp, det är så varmt!! En av gångerna när vi var nere ochbadade med mina grannar körde vi en asrolig lek! Man skulle hoppa spiken och komma så jupt ner som möjligt. Den som kom upp sist vann. Kanske låter lite B, men det var asroligt!! Nu är jag hemma med min granne Elin. Vi ska snart äta miffins som vi har bakat idag. ^^

Jsm

Ursäkta att jag inte varit aktiv i bloggen de senaste dagarna. Men jag har seglat Jsm. Som står för Junior svenska mästerskap. Det varade i fyra dagar. Jag seglade optimistklassen. Det gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå! Jag kom faktist 11 av 102 båtar!!!!! Är överlycklig!!!!!:D Man fick tyvärr ingen bokal, men man fick välja en av sakerna som var sponsrade till tävlingen. Jag ville han en Jetset klocka men den tog slut. :/ Istället tog jag någon bok. Det var i alla fall hjätte kul att segla!!!!!:D

RSS 2.0