Fotbollsmatch

Hej, hej!
Ursäkta för att jag har varigt så oaktiv på bloggen. Men jag har svårt att hinna. Nu ska det bli ändring på det! Jag har laddat ner den nya iphone appen från blogg.se. Rekomenderas för er som har en blogg! Nu ska jag i alla fallåka och kolla på min brors fotbollsmatch. Hejdå!


Vattenskidor

Hej, hej!!

Just nu gör jag ingenting speciellt. Men igår så var det seglingstävling. Men det blåte ingenting. Så det blev inga race och inen tävling. I stället så åkte vi till våran klubb och åkte vattenskidor. Det var hjätte roligt!!( Dom tre sekunderna jag lyckades stå upp på de där ostadiga skidorna.. hehe...). Sedan på kvällen var alla från klubben på middag hos en seglare. Det var hjätte roligt!! Hejdå!! ;)



/ Fridzon

Snart helg!!

Hej, hej!!

Förlåt att jag inte hunnit skriva så mycket, men skolan har ju börjat nu och så. Den här veckan har vi varigt på klassresa till Boda Borg. Där fick vi gå olika banor i olika rum och samla stämplar. Det var jätte kul!!Vi fick hoppa salto trampolin också.  Vi sov borta i 2 nätter. Jag har inga bilder tillgängliga där ifrån just nu, men jag har några andra bilder som jag tog idag. :D











//Fridzon

RSS 2.0