Midsommar

Hejhej!!
Nu är det midsommar!! Fast det ljusaste dygnet var i förrgår. Jag har firat midsommar med mina grannar och min kusin.Vi var nere vid lekparken vid midsommarstången. Det var lotteri. Vi köpte typ 15 lotter men van ingenting.. :/ Men det gjorde våra grannar. En gös. Den såg inte så god ut.... Vi åt kött istället.  Det var gott! Ha en glad midsommar!!<3

Tjaba

Hejhej alla läsare!!! Igår åkte jag ring med två kompisar efter en ribbåt. Det var askul!!! Den är alldeles platt med handtag där fram. Vi åkte alla tre sammtidigt. En gång blev jag utprejad i svängen och ramlade i vattnet. :/ Men det var ändå askul!!!!:D

Träningsläger

Hejhej!! Lessen att jag inte skrivit på länge. Jag har nämligen varit på träningsläger och inte hunnit skriva. Snart ska vi ut och segla med vår nya båt. Det ska bli kul! Förut hade vi en 26-fotare men nu har vi en bavaria 30. Stor skillnad!! Tjao!

Open bic

Idag har jag seglat Open bic med två kompisar. Det är en ascool båt det är nästan som en surfbräda och så är den öppen där bak. Det går superfort!!!! Det finns bara 55 sånna i Sverige. Vi seglade till andra sidan fjärden och köpte glass! Det var kul! Så här ser den ut.

Youtube video

Hahaha!!! Den roligaste videon jag någosin sätt!! Ni kommer att skratta som ni aldrig gjort förut! LOL!!

Kolla länken för att se: http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs&feature=related

OnePiece

OnePiece, visst r dom snygga!! Jag vill ha en! Men de är väldigt dyra!! Istället ska jag nog köpa en kopia från Stadiums märke Warp. De är nästan lika snygga i alla fall ;)

Kpwebben

Hejhej!! Det var en del som undrade var jag har fått den här bilden ifrån. den kommer från kpwebben. Om det är någon som är medlem där får ni gärna bli kompis med mig! Där heter jag Fridz. :D

Regn :(

Hejhej alla bloggläsare! Idag regnar det. Synd tycker jag som vill bada. :( Men istället ska jag åka till ett äventyrsbad. Det är ju nästan roligare! :D Hoppas att det snart slutar regna.

Sommar



Så skönt!
I sommar ska jag segla,vara på landet och åka till Öland! Det ska bli skönt!

Sommarlov!!!!!

Jag och några av mina bäzza vänner!

Hejhej och välkommna till min blogg! Nu om tre dagar blir det äntligen sommarlov!!!! Längtar!!!!! Min header är inte såhimla fin... min kompis ska hjälpa mig att fixa den.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0